site

Wat plaats je op je site

Tja, wat plaats je op de site. Al jaren heb ik deze website met weblog maar er zijn momenten dat ik eigenlijk geen flauw idee heb wat ik online zou kunnen plaatsen. Ik vraag me dan ook af waarom is sowieso iets online zou willen plaatsen :-)

Maar toch is het leuk om te zien dat als er al bezoeker op je site komen deze toch weer enkele berichtjes mee nemen om te lezen. Vaak zijn het familie leden of bekende maar ik heb ook enkele terugkerende bezoekers waar ik naar mijn idee geen link mee heb.

En tja, over mijn werk ga ik het op deze website niet te veel hebben. Over privé heb ik dagelijks nou ook weer geen spectaculair nieuws. Dan maar iets over mijn hobby en die van mijn dochter. Tja over Taekwondo is genoeg terug te vinden op deze site. Zo heeft ze net voor de grote vakantie haar rode band gehaald maar heeft ze afgelopen week te stoppen met wedstrijden. Niet dat ze het nooit meer zal gaan doen maar voorlopig gaat de aandacht uit naar andere zaken en blijft taekwondo een recreatieve hobby welke ze zo veel mogelijk wil beoefenen.

Inmiddels in dochter lief ook aan haar tweede contractverlenging  begonnen van haar bijbaantje. Geen miljonairs baan maar leuk om kennis te maken met de winkelbranche. Contact met klanten, verantwoording voor de winkel en niet te vergeten bijspringen bij de kassa.