Starbucks Chilled Classics

Wat in 1971 begon als een klein koffiewinkeltje in Seattle, is in de loop der jaren uitgegroeid tot de Starbucks Coffee Company. Tegenwoordig heeft Starbucks vestigingen wereldwijd en zijn ze dé voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld.

En voor Starbucks ben ik eens flink aan het testen gegaan. 10 Stuks in 5 smaken en WOW wat een sensatie…

Mijn 1e smaak welke ik ging proeven was CAPPUCCINO
Mijn 2e smaak CARAMEL MACCHIATO
Mijn 3e smaak CAFFE LATTE
Mijn 4e smaal VANILLA BEAN MACCHIATO
en als laatste SKINNY LATTE

Voor mijn waren de CARAMEL en VANILLA BEAN de echte winnaars en was alleen de SKINNY LATTE voor mijn niet de favoriet.

  • De CAPPUCCINO is geïnspireerd op het alom bekende Starbucks Cappuccinorecept, onthult deze delicate mix van de authentieke Starbucks Espresso Roast met melk een intense smaak met een vleugje cacao.
  • De CARAMEL MACCHIATO is de klassiekefavoriet, voor het eerstgeïntroduceerd in deStarbucks coffee housesin 1987: een combinatievan Starbucks  Espresso Roast met romige melk en karamelsiroop.
  • CAFFE LATTE is een mix van rijke espresso en romige melk. Dezelichtzoete variant isgebaseerd opde originele Starbucks Caffè Latte.
  • SKINNY LATTE is de Chilled Classic CaffèLatte is er ook alsSkinny Latte, gemaakt met lactosevrije melken zonder toegevoegdesuiker. Deze Caffe Latte
    heeft een heerlijke romige smaak, maar bevat minder calorieën en is lactosevrij.
  • VANILLA BEAN MACCHIATO is de nieuwe in 2016geïntroduceerd als limited edition in de Starbucks coffee houses en meteen dé favoriet van vele koffiedrinkers. Een geraffineerde combinatie van Espresso roast, romige melk en lekkere vanille smaak.
DUURZAAM & FAIRTRADE
Starbucks doet er alles aan om de koffie zo duurzaam mogelijk te maken. Ze geloven in het belang van zorgzaam zijn voor onze planeet. Samenwerken met anderen en hen aanmoedigen hetzelfde te doen is hierbij cruciaal. Starbucks werkt samen met Conservation International om ervoor te zorgen dat de koffie op een ethisch verantwoorde manier wordt verbouwd en ingekocht. Zo is jouw kopje koffie niet alleen goed voor jou, maar ook voor de koffieboeren, lokale gemeenschappen en voor onze planeet.

VAN BOON TOT STARBUCKS-EXPERIENCE
De espresso van Starbucks wordt gemaakt van de beste Arabica-bonen. De koffiebonen worden gekweekt in hoge gebieden, zodat de smaak optimaal intens wordt. De koffiebonen worden pas geoogst als ze helemaal rijp zijn. Na verschillende selecties op grootte, kleur en kwaliteit worden de koffiebonen gebrand en gemelangeerd: een proces dat Starbucks al 30 jaar lang perfectioneert om zo lekker mogelijke koffie te bieden.
VAN STARBUCKS COFFEE HOUSE NAAR SUPERMARKT
Inmiddels is Starbucks koffie niet alleen meer verkrijgbaar in de coffee houses, maar ook in supermarkten. Zo kun je overal genieten van Starbucks koffie, waar je ook bent.
THUIS GENIETEN
Geniet lekker samen met je familie en vrienden van een heerlijke Starbucks Chilled Classic. Omdat er zoveel verschillende smaken in het assortiment zitten, zit er  voor iedereen wel een passende smaak bij – en met de Skinny Latte kun je ook de mensen blij maken die geen lactose verdragen of aan de lijn zijn!
EEN MOMENTJE VOOR JEZELF OP KANTOOR
Bomvolle agenda, de ene afspraak na de andere, lange werkdagen … Even een moment voor jezelf nodig? Met deze ice coffee kun je zeker genieten van dat belangrijke rustmoment voor jezelf.
ON-THE-GO
Door het fijne uitschuifrietje zijn de Starbucks Chilled Classics ook heel handig on-the-go. Neem de Starbucks Chilled Classics mee voor onderweg en zelfs de langste file, treinreis of busrit kom je door!
HEERLIJK WAKKER WORDEN
Aankleden, tandenpoetsen en snel de deur uit, maar dan wel het liefst met een koffie om echt wakker te worden. Haal, voor je de deur dichttrekt, een Starbucks Chilled Classics uit de koelkast en drink je koffie rustig op in het OV of in de auto. Dat is pas aangenaam wakker worden.