Regen, ben er klaar mee

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Regen en wind, het zal mogelijk wel aan mijn liggen maar ik ben er wel klaar mee. Moet je nagaan, de winter moet op 21 december nog beginnen.

Maar ja, klagen hoort er bij natuurlijk. De temperaturen zij de afgelopen maanden hoger geweest dan normaal en extreem droog al zou ik dat nu niet zeggen als ik buiten kijk. Met bakken komt het naar beneden en ondanks dat Sinterklaas al weer naar Spanje is waait de wind hier nog volop door de bomen. Maar voor dat we het weten is het alweer 20 maart en dan staat de lente weer voor de deur en dan is het nog maar een kleine stap naar 21 juni, de start van de zomer 2019. Ik heb er nu al weer zin in. Dus de regen, wind en kou nog maar even aanzien.

Regen en kou, ik ben er klaar mee.
Zin in de zomer.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]