Taekwondo examen

En ook op de tweede examendag (van 3) is het vol gas gaan met die beentjes… Met wederom temperaturen over de 30 graden gaan de #KoryoSports beesten gewoon door… Binnenkort meer foto’s en filmpjes op KoryoSports.com

Nog nooit zo koud geweest op aarde door de wobble?

Na al het nieuws over Donald Trump welke zich terugtrok uit de klimaatakkoorden van Parijs, de al jaren durende discussie over de opwarming van de aarde. Wereldwijd gemeten is het nog nooit zo koud geweest dus een beetje tegenstrijdig is het wel, maar de “opwarming” meer »

Het is weer kermis in d’Ekker

Komend weekend start de kermis in d’Ekker. U kunt dan niet parkeren op het plein aan de Burgemeester van Hoofflaan. De Lange Kruisweg is vanaf woensdag 7 juni tussen de Burgemeester van Hoofflaan en de Potakkerstraat afgesloten voor verkeer. De gemeente verwacht dat het kermisterrein meer »

Het weer is aan het veranderen

Je hoort het regelmatig “Het weer is aan het veranderen”. De temperaturen stijgen, extreme regen, hagel, warmte en kou. Uitbarstingen van vulkanen, aardbevingen en al de bijkomende schade. Maar ook hier in Nederland maken we dingen mee welke nog niet eerder voor zijn gekomen. Zo meer »

Nieuw hoofdkwartier NAVO

In de Telegraaf zag ik een stukje staan over het nieuw hoofdkwartier van de NAVO. Een joekel van een gebouw met veel glas en lood. Meteen even verder gezocht of er al meerdere foto’s waren van het imposante gebouw op Google. En er zijn er meer »

Steven Brunswijk alias ‘de Braboneger’

Jaja de tickets zijn binnen, we gaan met het gezin naar Steven Brunswijk alias ‘de Braboneger‘ – Als ik mezelf kon zijn. Nadeel is dat het nog heeeeeeeeeeeeeel lang wachten is maar goed , vorige keer waren we te laat. Als iedereen kon zeggen wat meer »

Kawarmala Toernooi in Best.

Zaterdag 13 mei hebben de sporters van KoryoSports deelgenomen aan het Kawarmala Toernooi in Best. Maar liefst 30 knokkers stonden te poppelen om de mat op de gaan. Ook vandaag viel weer de tomeloze inzet van onze sporters op. Winnen of verliezen, iedere sporter neemt meer »

Bescherm je kinderen!! #BlueWhaleApp

Het begon als een roddel en werd in het begin afgedaan als een urban legend, maar de game blijkt echt te bestaan. De speler moet verschillende “real life”-taken uitvoeren en de laatste opdracht is het verwijderen van al het bewijs en zelfmoord plegen om het meer »