Gerommel in de aardbodem

Waar dochter lief een leuke brochure heeft gemaakt over het vakantie eiland Hawaï kun je in werkelijkheid niet meer echt spreken over een vakantie eiland. Oké Hawaii is niet een eiland en een groot deel is nog prima maar inmiddels zitten we al boven de meer »

Hogere btw op groente en fruit

Het is haast niet te geloven, ons kabinet houdt vast aan hogere btw op groente en fruit! Dus om gezond te leven moeten we meer gaan betalen. Ondanks verzet van wetenschappers, artsen en consumentenorganisaties wordt de btw op groente en fruit verhoogd. Minister Carola Schouten meer »

schade

Koelkast kapot schade aan de voordeur

Tja het kan zomaar gebeuren. Spontaan stopt de koelkast er mee, heeft zijn beste tijd gehad en dus tijd voor een nieuwe. Op internet zoeken en uit gekomen bij BCC want ze zeggen niet voor niets “high service low prices”. De volgende dag netjes 2 meer »

Blij met mijn BOVAG garantie.

En ja hoor op 1 oktober 2017 was het zo ver een andere auto voor ons gezin. En wederom een Citroën een C4 Grand Picasso lekker ruim en een hoge instap. Voorzien van (bijna) alle luxe en een prima prijs/kwaliteit verhouding dus wat wil je meer »

Nieuwe auto op Valentijnsdag

Valentijnsdag. Een commerciële dag met als idee je stille liefde te verwennen. Nou dit jaar was het niet mijn stille liefste maar mijn vrouw welke in het zonnetje is gezet. Niet met een bosje bloemen maar met een “nieuwe” auto. De C2 begon steeds meer meer »

Houdoe en bedankt… Pffff…

Nou Houdoe en Welkom is het zeker, de overstap van de ene naar de andere provider is altijd ellende en zo ook de overstap van #OBN (OnsBrabantNet) naar #KPN. Het ging al fout bij het maken een afspraak voor de monteur, de afspraak via OBN meer »

BTW, Yes we can

Lees net op Metro een ouder berichtje dat we weer meer mogen gaan betalen. Waar we van 19% BTW in het verleden al naar 21% BTW zijn gegaan gaat nu ook het laag BTW tarief omhoog van 6% naar 9% het is maar een beetje meer »

Clubkampioenschap KoryoSports 2017

Op zaterdag 16 december 2017 was weer het jaarlijkse KoryoSports clubkampioenschap bij Sporthal Hoeveland in Waalre. Een succesvolle dag waarin vooral de jonge/nieuwe sporters het gevoel van een wedstrijd konden meemaken. Veel mooie wedstrijden en veel plezier voor de kijkers. En tja als iedereen zijn meer »

Nieuw huisdier

Jaja we hebben een nieuw huisdier, geen hamster dit keer maar echt iets van waarde… We gaan niet voor brons of zilver maar voor GOUD! We hebben dan ook een goudvis aangeschaft… In ieder geval weer wat beweging in huis 🙂