Dressuurstal de Ruijter

Voor de vakantie periode een beetje aan het stoeien geweest met de nieuwe website van Dressuurstal de Ruijter. De oude website was aan vernieuwing toe dus op zoek naar een nieuw theme voor WordPress en aan de slag. Zie hier het resultaat (nog niet klaar). meer »

Ons Brabant Net

Al jaren zijn wij tevreden klant bij OnsBrabantNet echter na leuke aanbiedingen van andere providers toch eens even gaan bellen of er bij OBN ook nog iets leuks te regelen was. Een vriendelijke dame vertelde dat er altijd leuke aanbiedingen zijn en ging op zoek meer »

Taekwondo examen

En ook op de tweede examendag (van 3) is het vol gas gaan met die beentjes… Met wederom temperaturen over de 30 graden gaan de #KoryoSports beesten gewoon door… Binnenkort meer foto’s en filmpjes op KoryoSports.com

Nog nooit zo koud geweest op aarde door de wobble?

Na al het nieuws over Donald Trump welke zich terugtrok uit de klimaatakkoorden van Parijs, de al jaren durende discussie over de opwarming van de aarde. Wereldwijd gemeten is het nog nooit zo koud geweest dus een beetje tegenstrijdig is het wel, maar de “opwarming” meer »

Het is weer kermis in d’Ekker

Komend weekend start de kermis in d’Ekker. U kunt dan niet parkeren op het plein aan de Burgemeester van Hoofflaan. De Lange Kruisweg is vanaf woensdag 7 juni tussen de Burgemeester van Hoofflaan en de Potakkerstraat afgesloten voor verkeer. De gemeente verwacht dat het kermisterrein meer »

Het weer is aan het veranderen

Je hoort het regelmatig “Het weer is aan het veranderen”. De temperaturen stijgen, extreme regen, hagel, warmte en kou. Uitbarstingen van vulkanen, aardbevingen en al de bijkomende schade. Maar ook hier in Nederland maken we dingen mee welke nog niet eerder voor zijn gekomen. Zo meer »

Nieuw hoofdkwartier NAVO

In de Telegraaf zag ik een stukje staan over het nieuw hoofdkwartier van de NAVO. Een joekel van een gebouw met veel glas en lood. Meteen even verder gezocht of er al meerdere foto’s waren van het imposante gebouw op Google. En er zijn er meer »

Steven Brunswijk alias ‘de Braboneger’

Jaja de tickets zijn binnen, we gaan met het gezin naar Steven Brunswijk alias ‘de Braboneger‘ – Als ik mezelf kon zijn. Nadeel is dat het nog heeeeeeeeeeeeeel lang wachten is maar goed , vorige keer waren we te laat. Als iedereen kon zeggen wat meer »