TessCup was een makkie

Tja, soms win je een wedstrijd wel heel makkelijk. Zo ook die van de TessCup 2017 waarbij Melanie een gewichtsklasse hoger was geplaatst om een tegenstander te hebben. Deze had echter pas de gele band dus niet echt eerlijk maar The Game Most Go On meer »

Lang leven de update van Android 7.0 Nougat

Ja hoor, vrijdag morgen 31-03-2017 om 07:15 uur een piep op de Samsung A5 van mijn dochter. Een update naar Android 7.0 Nougat natuurlijk meteen even installeren en ja hoor draait prima meteen ook maar even op mijn toestel kijken en YES ook ik kan meer »

Taekwondo

Wel grappig dat de leraar vraagt om een taekwondo filmpje van Melanie, natuurlijk hebben we wel iets. En ook maar meteen de laatste breektest filmpjes. Zijn al weer wat ouder maar het gaat om het idee toch… Vanaf minuut 9 ongeveer. 

Een nepprofiel op internet

Een nepprofiel op internet, het zou je maar gebeuren, je komt je eigen foto’s tegen op Internet met een andere naam of nog erger met je eigen naam! Iemand mag zich online niet voordoen als jou. Dat heet identiteitsfraude en dat is strafbaar. Ook mag meer »

Samsung Galaxy A5

Hij is binnen… De nieuwe Samsung Galaxy A5 welke ik ontvangen heb via The Insiders om te testen. Nu had ik niet veel tijd om te testen omdat dochter lief het toestel een perfecte vervanging vond voor haar HTC M8. Nu was haar HTC een meer »

Appelsientje Puur Sap

Al langere tijd ben ik lid van The Insiders, een geweldig platform waarbij je de mogelijkheid krijgt producten te testen. Zo ben ik nu bezig met de campagne van Appelsientje waarbij ik meerdere pakken heb ontvangen om zelf te testen en om uit te delen. meer »

Grote schoonmaak

Soms is het tijd om even schoon te maken, zo ook op vandeven.eu echter wat ik bij een ander altijd 10x is het maken van een backup. Maar als het je eigen site is moet dat effe snel tussendoor en dan gaat het fout. Het meer »

“Even Apeldoorn Bellen”

Centraal Beheer heeft weer een nieuwe “Even Apeldoorn Bellen” reclame gelanceerd. Ditmaal speel niemand minder dan showworstelaar Hulk Hogan de hoofdrol. In de reclame we zien we hoe Mark, Margreet en hun twee zoons genieten van een welverdiende vakantie in Amerika, totdat ze opeens op straat beroofd meer »

Contant geld

Het World Economic Forum in Davos is weer voorbij, dus staat er weer iets te gebeuren. Zoals wat nu bekend is geworden is een van de zaken welke aangepakt gaan worden het terug brengen van gebruik van contant geld. Het ergste is dat niet Nederland meer »