Houdoe en bedankt… Pffff…

Nou Houdoe en Welkom is het zeker, de overstap van de ene naar de andere provider is altijd ellende en zo ook de overstap van #OBN (OnsBrabantNet) naar #KPN. Het ging al fout bij het maken een afspraak voor de monteur, de afspraak via OBN meer »

BTW, Yes we can

Lees net op Metro een ouder berichtje dat we weer meer mogen gaan betalen. Waar we van 19% BTW in het verleden al naar 21% BTW zijn gegaan gaat nu ook het laag BTW tarief omhoog van 6% naar 9% het is maar een beetje meer »

Clubkampioenschap KoryoSports 2017

Op zaterdag 16 december 2017 was weer het jaarlijkse KoryoSports clubkampioenschap bij Sporthal Hoeveland in Waalre. Een succesvolle dag waarin vooral de jonge/nieuwe sporters het gevoel van een wedstrijd konden meemaken. Veel mooie wedstrijden en veel plezier voor de kijkers. En tja als iedereen zijn meer »

Nieuw huisdier

Jaja we hebben een nieuw huisdier, geen hamster dit keer maar echt iets van waarde… We gaan niet voor brons of zilver maar voor GOUD! We hebben dan ook een goudvis aangeschaft… In ieder geval weer wat beweging in huis 🙂

Houdoe & Welkom OnsBrabantNet naar KPN

Houdoe & Welkom, zo gaat dat bij #OnsBrabantNet. Reeds eerder is #OBN overgegaan naar #KPN maar was nog actief onder de oude naam. Dat laatste beetje gaat nu dus over. Zoals bij iedere “verhuizing” heb je daar als klant last van, zo ook deze keer. meer »

Halloween

Afgelopen zaterdag hebben we als ouders/leden een Halloween avond georganiseerd voor al de leden van KoryoSports. Na lange tijd van voorbereiding is er op zaterdagmorgen om 10:00 uur gestart met het opbouwen van de Halloween omgeving in tennishal Eindhoven-Noord aan de Vijfkamplaan. De nodige dranghekken meer »

Stof tot nadenken

Een roedel wolven: De drie vooraan zijn oud en ziek, zij lopen op kop en bepalen het tempo van de voorttrekkende groep. Zo kunnen zij nooit worden achtergelaten. De volgende vijf zijn de sterkste en de fitste. Zij beschermen het roedel tegen frontale aanvallen. De meer »

Starbucks Chilled Classics

Wat in 1971 begon als een klein koffiewinkeltje in Seattle, is in de loop der jaren uitgegroeid tot de Starbucks Coffee Company. Tegenwoordig heeft Starbucks vestigingen wereldwijd en zijn ze dé voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld. En voor Starbucks ben ik meer »

Nieuw horloge

Tja daar zit je dan met een kapot horloge, afgebroken aan de horloge zijde dus een nieuw bandje is geen optie. Zoeken naar een nieuwe dus maar op het Internet. En dan twijfelen naar welke het zal worden analoog of digitaal… Uiteindelijk gekozen voor de meer »