Starbucks Chilled Classics

Wat in 1971 begon als een klein koffiewinkeltje in Seattle, is in de loop der jaren uitgegroeid tot de Starbucks Coffee Company. Tegenwoordig heeft Starbucks vestigingen wereldwijd en zijn ze dé voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld. En voor Starbucks ben ik meer »

Nieuw horloge

Tja daar zit je dan met een kapot horloge, afgebroken aan de horloge zijde dus een nieuw bandje is geen optie. Zoeken naar een nieuwe dus maar op het Internet. En dan twijfelen naar welke het zal worden analoog of digitaal… Uiteindelijk gekozen voor de meer »

Scholen zijn weer begonnen

Het is zover de vakantie is weer ten einde en de scholen zijn weer begonnen. Studieboeken weer in de kaften en de laptop weer opgeladen. Weer op tijd naar bed en vroeg er uit. Leren en huiswerk maken zijn weer aan de orde van de meer »

Dressuurstal de Ruijter

Voor de vakantie periode een beetje aan het stoeien geweest met de nieuwe website van Dressuurstal de Ruijter. De oude website was aan vernieuwing toe dus op zoek naar een nieuw theme voor WordPress en aan de slag. Zie hier het resultaat (nog niet klaar). meer »

Ons Brabant Net

Al jaren zijn wij tevreden klant bij OnsBrabantNet echter na leuke aanbiedingen van andere providers toch eens even gaan bellen of er bij OBN ook nog iets leuks te regelen was. Een vriendelijke dame vertelde dat er altijd leuke aanbiedingen zijn en ging op zoek meer »

Taekwondo examen

En ook op de tweede examendag (van 3) is het vol gas gaan met die beentjes… Met wederom temperaturen over de 30 graden gaan de #KoryoSports beesten gewoon door… Binnenkort meer foto’s en filmpjes op KoryoSports.com

Nog nooit zo koud geweest op aarde door de wobble?

Na al het nieuws over Donald Trump welke zich terugtrok uit de klimaatakkoorden van Parijs, de al jaren durende discussie over de opwarming van de aarde. Wereldwijd gemeten is het nog nooit zo koud geweest dus een beetje tegenstrijdig is het wel, maar de “opwarming” meer »

Het is weer kermis in d’Ekker

Komend weekend start de kermis in d’Ekker. U kunt dan niet parkeren op het plein aan de Burgemeester van Hoofflaan. De Lange Kruisweg is vanaf woensdag 7 juni tussen de Burgemeester van Hoofflaan en de Potakkerstraat afgesloten voor verkeer. De gemeente verwacht dat het kermisterrein meer »