Even de mail instellen

Ik dacht, laat ik de mail eens opnieuw gaan instellen, gewoon omdat het kan. Van de huidige provider (hostingenregistratie.nl) naar Protomail wat op dit moment een van de veiligste mail servers zou moeten zijn en het werkt zowel via GSM App als webmail prima. Nog even wachten op de DNS refresh zodat oom al de spamm maatregelen werken.

Als het goed is merkt niemand niets van deze aanpassing maar kan ik met een gerust hart vertrouwen op veiligheid van mijn e-mail zeker door de Tweestapsverificatie zou alles veilig moeten zijn ;-)

Verder ook oude mail account bij gmail, outlook, dse en andere bekeken en welke niet meer in gebruik waren gewist. Dit heb ik laatst ook gedaan met domeinnamen welke ik nog had staan. Weg er mee als ik ze toch niet gebruik.

Maar het is wel even wennen om webmail te gebruiken in plaats van  Outlook op de PC maar ja alles went…