Blij met mijn BOVAG garantie.

CitroënEn ja hoor op 1 oktober 2017 was het zo ver een andere auto voor ons gezin. En wederom een Citroën een C4 Grand Picasso lekker ruim en een hoge instap. Voorzien van (bijna) alle luxe en een prima prijs/kwaliteit verhouding dus wat wil je nog meer… juist 6 maanden Bovag Garantie!

En met die garantie ben ik super blij!! Er zijn altijd wel wat kleine dingen aan een auto dus hebben we alles maar een beetje opgespaard echter toen het schakelen een beetje vreemd ging doen toch maar een afspraak. TOP Geregeld, afspraak, vervangende wagen prima service bij Garage Verstegen. Kleine dingen allemaal verholpen echter het schakelen nog niet naar wens en ook toen was de kwaliteit van een merk garage merkbaar. De auto is gekocht bij een Suzuki garage en deze gaven gewoon eerlijk aan dat ze het probleem niet konden vinden en er mee naar een Citroën garage gingen om het probleem op te sporen.

Suzuki SwiftZo gezegd zo gedaan en na een bezoekje aan Garage Dereumaux was het al snel duidelijk dat de versnellingsbak het had begeven. Een duur geintje dus ik was blij dat ik de BOVAG garantie had. Het bleek te gaan om een terugroep actie van Citroën dus nog een geluk voor garage Verstegen omdat er toch nog een compensatie was voor de onkosten. Tijdens de reparatie bij Garage Vestegen een prima vervangende wagen meegekregen, een nieuwe Susuki Swift met alles er op en er aan. Een gave bak en daarom was het ook geen ramp dat de reparatie door zieke monteurs wat langer duurde.

De grote dag breekt aan… Met de Swift richting Uden om mijn eigen wagen weer op te halen maar na een kleine 12 kilometer toch weer een storing op het scherm. Na telefonisch overleg direct door naar de Citroën garage om e.e.a. uit te lezen. Na anderhalf uur was het duidelijk de TURBO was kapot. Dus weer een nieuwe afspraak voor het vervangen van de TURBO. Mijn eigen wagen voor mijn middagdienst weer naar Uden gebracht en nu een Suzuki Baleno al leenwagen, en nog wel een hele speciale uitvoering. Dit overigens netjes in overleg om met deze auto te rijden. En ik moet zeggen de reacties uit de omgeving waren leuk !

Ondanks dat ik liever had gehad dat de auto geen mankementen had kan ik je zeggen… ik ben super blij met mijn BOVAG garantie maar zeker ook met Garage Verstegen voor de perfecte service ondanks dat ze aan deze wagen zeker niets verdient zullen hebben.