Steven Brunswijk alias ‘de Braboneger’

Jaja de tickets zijn binnen, we gaan met het gezin naar Steven Brunswijk alias ‘de Braboneger‘ – Als ik mezelf kon zijn. Nadeel is dat het nog heeeeeeeeeeeeeel lang wachten is maar goed , vorige keer waren we te laat. Als iedereen kon zeggen wat meer »

Kawarmala Toernooi in Best.

Zaterdag 13 mei hebben de sporters van KoryoSports deelgenomen aan het Kawarmala Toernooi in Best. Maar liefst 30 knokkers stonden te poppelen om de mat op de gaan. Ook vandaag viel weer de tomeloze inzet van onze sporters op. Winnen of verliezen, iedere sporter neemt meer »

Bescherm je kinderen!! #BlueWhaleApp

Het begon als een roddel en werd in het begin afgedaan als een urban legend, maar de game blijkt echt te bestaan. De speler moet verschillende “real life”-taken uitvoeren en de laatste opdracht is het verwijderen van al het bewijs en zelfmoord plegen om het meer »

Freerun, Parkour, ook wel le parkour of PK genoemd.

Misschien ken je het wel Freerun, Parkour, ook wel le parkour of PK genoemd. Al zegt de naam je niets dan heb je het vast al wel eens gezien. Jonge lui welke over stenen en muren springen, salto’s maken en andere spectaculaire acties. Voor een meer »

TessCup was een makkie

Tja, soms win je een wedstrijd wel heel makkelijk. Zo ook die van de TessCup 2017 waarbij Melanie een gewichtsklasse hoger was geplaatst om een tegenstander te hebben. Deze had echter pas de gele band dus niet echt eerlijk maar The Game Most Go On meer »

Lang leven de update van Android 7.0 Nougat

Ja hoor, vrijdag morgen 31-03-2017 om 07:15 uur een piep op de Samsung A5 van mijn dochter. Een update naar Android 7.0 Nougat natuurlijk meteen even installeren en ja hoor draait prima meteen ook maar even op mijn toestel kijken en YES ook ik kan meer »

Taekwondo

Wel grappig dat de leraar vraagt om een taekwondo filmpje van Melanie, natuurlijk hebben we wel iets. En ook maar meteen de laatste breektest filmpjes. Zijn al weer wat ouder maar het gaat om het idee toch… Vanaf minuut 9 ongeveer. 

Een nepprofiel op internet

Een nepprofiel op internet, het zou je maar gebeuren, je komt je eigen foto’s tegen op Internet met een andere naam of nog erger met je eigen naam! Iemand mag zich online niet voordoen als jou. Dat heet identiteitsfraude en dat is strafbaar. Ook mag meer »

Samsung Galaxy A5

Hij is binnen… De nieuwe Samsung Galaxy A5 welke ik ontvangen heb via The Insiders om te testen. Nu had ik niet veel tijd om te testen omdat dochter lief het toestel een perfecte vervanging vond voor haar HTC M8. Nu was haar HTC een meer »