Nieuwe “Even Apeldoorn Bellen”

Centraal Beheer heeft weer een nieuwe “Even Apeldoorn Bellen” reclame gelanceerd. Ditmaal speel niemand minder dan showworstelaar Hulk Hogan de hoofdrol. In de reclame we zien we hoe Mark, Margreet en hun twee zoons genieten van een welverdiende vakantie in Amerika, totdat ze opeens op straat beroofd meer »

Contant geld

Het World Economic Forum in Davos is weer voorbij, dus staat er weer iets te gebeuren. Zoals wat nu bekend is geworden is een van de zaken welke aangepakt gaan worden het terug brengen van gebruik van contant geld. Het ergste is dat niet Nederland meer »

Aanbestedingen

Al de overheidsdiensten moeten alles aanbesteden en dus ook de nieuwe voertuigen van de politie. Dit ter vervanging van de VW Touran welke nu zijn diensten bewijst. Mini wil proberen de order binnen te halen voor zo’n 2300 politievoertuigen, die verspreid over zeven jaar worden meer »

Stemmen maar op wie?

Wat gaan we stemmen in Nederland, de Kiesraad heeft 18 nieuwe partijnamen ingeschreven daarmee is het definitieve aantal geregistreerde partijnamen voor deze verkiezing 81. Ja je leest het goed 81 partijen doen mee aan de Tweede Kamerverkiezing van 15 maart 2017 Het moet allemaal niet meer »

Nu koud? Nee het gaat koud worden!

Tja koud, op het moment van typen van dit bericht is het hier in Veldhoven 5 graden boven nul. Niet echt om over naar huis te schrijven maar echte kou staat ons nog te wachten. Zoals de voorspellingen op weerstationveldhoven.nl nu aangeven komen er temperaturen meer »

Jong geleerd… bedreiging met mes.

Een kind van negen jaar heeft winkelpersoneel in Eindhoven bedreigd met een mes nadat hij was betrapt op diefstal. Het alarm ging af toen de in België woonachtige jongen de Action uit wilde gaan. Het jongetje werd betrapt op stelen door het personeel toen de meer »

Bowlen met je vrouw

Philippe Geubels was zoals altijd weer te gast bij een talkshow. De presentator vraag aan hem van hij van bowlen vindt, en of hij dat leuk vindt. Hij maakt daar vervolgens een grap over waar wederom heel Nederland om moet lachen.

Ook jij kunt gratis sponsoren!

Nieuwe kleding voor de feestdagen nodig? Dat kan ook als KoryoSports sponsor ! De vlaggetjesdagen bij C&A zijn  van start gegaan! Of liever jou favoriete merk bij Wehkamp met kortingen tot 50%! Als je toch online gaat bestellen, doe dat dan via de link in meer »