Familie

Familie

Een grote familie Een geluk voor een kind Spelen bij oma, bij opa op schoot Ouderen die sterven de kleine worden groot Van vaak spelen met neven en nichten misschien Naar zelden “echt” en alleen via Facebook nog zien Contacten verwateren  door drukte en pech meer »

chips

Iemand zin in chips?

Heerlijk: op de bank ploffen met een verse zak chips die je tot de laatste kruimel opeet. Dat geldt niet voor de Carolina Reaper Madness van Paqui Tortilla Chips. Het is namelijk de allerheetste chip op aarde… Hij is zo heet dat ‘ie per stuk meer »

tanken

Diefstal tijdens het tanken

Diefstal tijdens het tanken, de meeste van ons zullen zeggen dat ze zich altijd wel bewust zijn van wat om hen heen gebeurt. Maar het is onmogelijk altijd alles door te hebben.. We worden op een dag door van alles en nog wat afgeleid. Wanneer meer »

euthanasie

Geen spijt van euthanasie

De overheid wil euthanasie mogelijk maken voor mensen met een voltooid leven. Is euthanasie werkelijk de juiste oplossing voor mensen die maar beter kunnen sterven? Ans Nijfkens (68) pleegde vorig jaar euthanasie. Voor het eerst vertelt ze haar verhaal. “Lichamelijk was er niets aan de meer »

zuid-nederlands-kampioenschap

Zuid Nederlands kampioenschap

15 oktober 2016 een goed Zuid Nederlands kampioenschap gespeeld door KoryoSports. Van de 16 sporters, 15 in de prijzen. 9x Goud, 2x Zilver en 4x Brons. 1e plaats: Talha Shaikh, Vince Hendrix, Melanie Van de Ven, Joep van Limpt, Lhakeisha Martijn, Demi van de heuvel, meer »

Ilyo open

Ilyo open in Aarschot(B)

Op het Ilyo open in Aarschot wist KoryoSports zeer goed te scoren. In totaal 6x Goud, 3x Zilver en 4x Brons! KoryoSports wist vooral door continu aanvallend vechten veel wedstrijden naar zich toe te trekken waarbij conditie en continu aanvallend in veel sparringsronden de doorslag meer »

De 3 mugkeniers

De 3 mugkeniers

U als lezer van dit blog bent in de unieke gelegenheid kennis te nemen van een geheel nieuwe kijk op verhalen voor het slapen gaan. Kijk en lees het verhaal en laat onder uw mening achter.

belletjetrekkers

OM wil zware straffen voor belletjetrekkers

Het Openbaar Ministerie wil dat belletjetrekkers zwaarder worden bestraft. Nu komen kinderen die belletje trekken vaak nog weg met een waarschuwing. Het OM eist voortaan standaard een geldboete. Al jarenlang worden steden en dorpen geteisterd door belletjetrekkers. Baldadige jongeren drukken op de deurbel en rennen meer »

Cristina Ramos

Jurk ging uit, publiek wild

Een vrouw ging het podium op en de menigte was sprakeloos. Maar toen ze haar jurk uittrok, werd het publiek wild! Verschillende talentenjachten laten vaak mensen zien die denken dat ze talent hebben en iets speciaals kunnen doen. Ze denken vaak dat zichzelf belachelijk maken meer »